Thursday, May 7, 2009

Seafood alergy

Salam semua..

Hari ni me cuti coz smlm makan seafud bnyk sgt.. malam x leh tido coz alergi ku dtg.

Abih satu badan gatal2 siap sesak nafas tu yang tak tahan tu..

Pagi gi gak office, tapi pastu me balik. Balik sarung kain batik jer makan ubat pastu turu...menggaru satu badan.

Azab betul, last skali kene alergi ni zaman sekolah rendah dulu2.

Ingat dah ok, tp tetiba jer dtg balik, mungkin over kut dos seafud nyer...

Bos belanja, tetiba rasa terharu, tu yang sental ketam, sotong, kari kepala ikan dll tu.. Tak hingat.

3 comments:

pinkiss said...

ko dah memang gatal.

Mel's Closet said...

Asyik terharu je dalam setiap episode...

Ladybezz said...

Pinkiss oiiii!!! tu gatal nyum2.. hehehehe

Mel's - i nampak je ganas, tp berjiwa romantis :) Tgk katun lion king pun bole leleh. huhuhuhuhu!